gsdgwnwes

det bästa med att läsa sd-bloggar är att de alltid finns massa roliga bilder att sno.


ÅH NAJ!!! så blev det wahhabistiska sharialagar i sverige och allt är monas fel!!!! :O:O:O:O:O:O:O:O
vi måste ju värna om våra fornminnen som julafton och midsommar!!!






eller inte.






nu vaskar vi sd.



vev

så var det dags för ännu ett inlägg, om just det, politik.......eller nä nu ljög jag. hehe. sitter här, äter något översaltade popcorn och har precis gjort klart en skoluppgift och känner mig enormt duktig. igår fick jag efter många om och men se miley cyrus-filmen the last song. kan förstå varför den har 3.9 i betyg på imdb..nej nu var jag elak, kanske. borde sett camp rock istället, skäms för att jag inte har sett den än?? ska genast ladda ner den. vad ska jag göra medan jag väntar? läsa nya marcus birro-boken eller kanske fortsätta försöka definiera någon filosofisk gubbes "konstbegrepp". lider sannerligen för konsten these days.

illustrerar inlägget med denna fantastiska (och minst sagt känslosamma) bild på dennish och ankan (<3). funderar ofta över hur den har det..



/L

hey!

hey! Lovisa här. har varit så mycket snack om politik här på bloggen nu. så tänkte göra min röst hörd. alliansen fick mest platser igår, och det ska vi fira!
L

fast hur tänkte sverige egentligen när sd kom med????

mp <3


alltså nu låter det som om vi deppar men det gör vi inte längre.

miljöpartiet gör sitt bästa val någonsin. 7,2 % ligger vi på nu. vi tog centerns plats som tredje största parti i riksdagen och vi visar vilket som är det riktiga miljöpartiet.


oh naj

vaska sd.
vaska alliansen.
en prettohora röstar grönt.
detta valet suger.

/depp_tjej


dagens outfit

ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen.
för att gottgöra er får ni två fantastiska dagens outfit-bilder på mig.

/malin



flytt med alla ursäkter

har glömt att berätta att jag och dennis (sann vevare och hängiven läsare) nu har pusslat ihop ännu en episk spåttislista till ert förfogande..lol, HÄR hittar ni den.

och så vill jag ha håkis nya nu tack

puss
/lea

lgs

igår var vi och vevade hårt på haket (jag och lea)
träffade många heta babes där


här är några av mina ragg. fick ligga med tre av dem. SCORE!!!

sedan vet väl alla läsare att lea skaffat pojkvän? han heter simon och är enligt rykten gosig. vet INTE vad det betyder! ja iaf, detta hindrade ju inte henne från att gå hem med dessa två puddingarna igår. ÅH NAJ, vad ska simon säga???

här är lea med hennes ragg:



/johanna


summer of '69

ikväll ska jag veva (såklart?). peppar med douche-hits, typ sweet home alabama! en vacker dag ska jag göra en douche-spelningslista, det blir fint. öh..vet inte ens varför jag bloggar just nu, har ju obviously inget vettigt att säga (förutom det jag redan sagt då). orkar inte ni får en bild på paradise-cimon istället, så alla glada och nöjda pusshej



(säga vad man vill om den mannen, men veva? det kan han!)


llll

vi glömde såklart lägga upp något om vänsterpartiska. men nu är det uppe


prettohorornas valguide

vi vet att många av våra läsare är förstagångsväljare i år så som hjälp till er har vi gjort en valguide!

här kommer den:


miljöpartiet:
vi gillade miljöpartiet. maria wetterstand är väldigt sympatisk tycker vi. men sedan när vi såg en bild på maria och märkte att hon var förföljd av en skum man på många bilder. titta här:



titta, där är han!


och igen!!! vem är han?
jultomten?
helge fossmos okända tvillingbror?
ett lasse lindh-fan????
vi prettohoror litar inte på honom



åh naj!! kan ni se att han håller armen om henne? är de vänner? tycker de om varandra? är de ihop? förespråkar de kärlek?

usch

slutsats: rösta inte på den skumma mannen. om man röstar på mp får man honom på köpet!!!

vänsterpartiet



vänsterpartiet: fint mönster ;pPPpPpPppPPpPPPP


socialdemokraterna:
vi prettohoror hade ärligt talat inte så många åsikter om s så vi bestämde oss för att googla


nähä inte det? vi fortsatte...



inte?





alltså dessa printscreens säger säg själva. vi vet inte om vi ska skratta eller gråta.

slutsats: rösta inte på socialdemokraterna


moderaterna:

vilka är dessa killar? aldrig sett dom förut. varken på underjorden eller på weekday? :S fashion? nej. viss potential kan man dock ana hos dessa ynglingar, möjligtvis kan de tänkas vara dugliga vevare. men veva kan man å andra sidan göra oavsett politisk färg. så låt oss komma till sak..blå och svår, hur klingar det? och vem ligger bakom moderaternas officiella vallåt? är det kanske bd som återförenats för ett sista projekt? om det ändå vore så väl..svaret är mange schmidt. nej.

slutsats: lol.


kristdemokraterna:



det har för övrigt talats om kristdemokraternas kärlek till kärnfamiljen. heltidsjobb på kontor, gift med tre ungar, radhus, volvo, husvagnssemester, ullaredresor två gånger om året. oh the horror!!! henrik berggren ville inte leva det livet och det vill inte vi heller!!!

slutsats: vi på prettohoror rekommenderar inte att ni röstar på kd!

folkpartiet:
jag känner en folkpartist. jag vet vad jag pratar om nu. de är sluga och onda. de ska bara ha och ha. läs noga nu för jag kommer bara skriva detta en gång:
-prata inte med folkpartister
-undvik ögonkontakt med folkpartister
-ta inte emot broschyrer från folkpartister
-lär barn i din närhet att inte ta emot godis från folkpartister
-köp inte hemköps egna kalamati-oliver, de är inte goda

slutsats: rösta absolut inte på folkpartiet

centerpartiet:

"Center Original är den perfekta blandningen av mjölkchoklad och toffee. De runda, fyllda pralinerna är en härlig svensk klassiker som varit med oss sedan 1941." går det att läsa på centerns hemsida. nej du, oss lurar ni inte. alla som smakat center vet att det är äckligt. så varför ska de gå och ha ett politiskt parti också? långtidskonsumtion av center kan bara leda till en sak, total dekadens (den negativa sorten, dekadens är coolt när håkan sjunger om det ofc).  helt plötsligt sitter du där en dag framför tvn, med tjugo kilos övervikt i din nya blus från kappahl och ser på "ensam mamma söker".

slutsats: rösta inte på centern.

 

övriga partier
feministiska initiativ:
stureplansstekarna ser ut som sossar när gudrun schyman vaskar 100.000 spänn på en timme. kvinnan förtjänar respekt men hon måste veva lite mer innan vi helt kan lita på henne.

slutsats: som queen skulle sagt: the vev must go on.


sverigedemokraterna:
"I dagens Sverige förringas och förnekas det svenska kulturarvet och den svenska identiteten till förmån för utländska kulturer. I dagens Sverige går en alltför stor del av det skattefinansierade kulturstödet till mångkulturella, destruktiva och elitistiska kulturyttringar. I dagens Sverige har medborgarna allt för lite inflytande över vilka kulturyttringar man vill stödja." (från sd:s hemsida)
vi på prettohoror lolar så hårt att vi inte vet hur vi ska kommentera detta. hahahahha dör.  nej men seriöst. vi på prettohoror som tillhör intelligentian i samhäller värdesätter självklart kultur över allt annat. så kommer sd och försöker dissa oss? nej.

slutsats: rösta inte på sverigedemokraterna


piratpartiet
om man döper sitt parti till piratpartiet orkar vi inte ens försöka oss på att sätta oss in i deras poltik.

slutsats: nej



ja so ni märker bör ni inte rösta på någon av de nuvarande riksdagspartierna. vad bör ni rösta på då? jo, här kommer vårt förslag:

prettopartiet:
om vi vinner lovar vi att:
-göra om landet till att diktatur. mainstreamheten har styrt landet alldeles för länge! i sverige får man efter år av mainstream-styre inte dricka vodka när man är 14 men vem som helst - till och med ett litet barn som är svagt för påverkan - gå in på gina tricot och köpa senaste whitetrash-modet???? DET ÄR INTE RÄTT!!!
-förstatliga monki.
-ta bort åldersgränsen på sprit
-göra om skolan från grunden. vad är grejen med matematik? vad är grejen med obligatorisk närvaro? vi på prettohoror fattar ingenting???
-utrymma alla sjukhus. alldeles för stor del av våra skattepengar går till sjukvården. snacka om bortkastade pengar. istället vill vi starta upp fashionakuter för människor som behöver hjälpen mer.
-mer pengar till militären. vi måste få fason på medborgarna.
-ta all kontroll över HELA ekonomin. det är för medborgarnas bästa. efter några år av hjärntvätt kommer alla mainstream-människor inse att indie är den enda vägen. ullared och mtv sverige är inte bra för mänskligheten på lång sikt och därför måste vi kunniga stoppa det!

observera: vi är inte kommunister och vi förhåller oss inte till någon höger- och vänsterskala. vi är varken röda, blåa eller gröna. vi är såklart svarta. svarta och svåra.

i regeringen kommer alla vi prettohoror sitta (förutom caroline, hon måste tyvärr avgå om några veckor när media kommer på att hon inte betalar sin tv-licens) + våra favoriter av göteborgs c-indiekändsar (dvs mest människor som gått/går på schillerska + kristian anttila.)

se så! ut och rösta nu!


life goes on

när vi prettohoror dör av vår egen dekadens är det denna killen som kommer ta över.

kärlek!!!!

THEY SEE ME VEVING, THEY HATING

idag har jag

-vevat armen ur led. värt det.
-pluggat projektarbete. klar snart. ALLA NI SOM KNAPPT BÖRJAT ÄR SÅ ÄGDA!111
-fått kommentaren "diska" så fort jag kom in genom dörren hemma... att tilläggas bör att både min bror och min pappa varit hemma hela dagen eftersom de är lediga. men det är lugnt jag tar till mig mitt kvinnliga arv och frågade om någon av herrarna även önskade sig en kall öl och fotmassage. (nej, vägrade att diska)
-bytt om till en fashionabel outfit och är redo att gå ut och fira episk_malin_katt som fyller myndigt idag.
-blivit lite avundsjuk för att min fellow vaver ska fira nyåret i london.
-insett att jag gillar att gå i skolan. jag gillar trean. hur hände detta??? :O:O:O


johanna.


ps. imorgon kommer äntligen prettohorornas valguide upp. nu ska vi ut och supa ner malinski. hihihihihihihihihihihihihihihihi

dom blir stora så snabbt..:'(



denna heta_chey fyller idag arton stora år. mycket passande att att dedikera denna storslagna låt till henne dagen till ära tyckte vi. nu ska vi ut och veva i äran och hjältarnas namn (bd om det inte var underförstått?)!

/lea och johanna

raaawr

igår: såg en kändis. hans namn börjar på p och mer tänker jag inte säga. blev så himla starstruck!!!

idag: lyssnar på detta och äter kladdkaka. episkt minst sagt.

johannski


grha

idag hittade jag den mest episka sidan någonsin. fan för mitt liv.

låt mig presentera något av allt det episka:

"Idag best
ämde jag mig för att onanera på chatroulette. Min mattelärare bestämde sig tydligen för detsamma. FFML"

"Idag hade jag ont i halsen, s

å jag bad min mor ta en titt på den, vilket hon gjorde. Hon petade och kikade och sa sedan 'Din hals är väldigt djup', tittade på min pojkvän och blinkade med ena ögat. FFML"

"Idag,
åkte jag flygplan. Personen som satt bredvid mig använde planets trådlösa nätverk och satt och surfade på facebook. Han gick med i gruppen 'Jag hatar att sitta bredvid tjockisar på flygplan'. FFML"

"Idag gjorde min kille slut med mig, han tyckte att jag hade blivit för fet. Jag har gått ner sju kilo sedan vi träffades. FFM"

"Idag kom jag p
å att jag ska flytta till Kiruna. FFML"


RSS 2.0