this is an S.O.S

tittade just på berlin-bilder (har inte orkat läggat upp dom. bryr jag mig? nej.) och längtade tillbaka lite. saknar alla berlinhipsters med fina mustascher och neonfärgade tracksuits. eller vevande mando-indiez. och amerikanen som försökte sova på bussen. hursom, igår när jag och de båda flickorna caroline och isabelle hade vart och vaskat lite pengar på den lokala butiken olivens livs hejdades vi av två gubbar (55+) som satt utanför en restaurang. en av dom talade om att han kunde en dans som inte fanns, eftersom bara han kunde den. vi antecknade. sen träffade vi två tyskar från frankfurt som frågade om vägen till avenyn. som de sanna vevare vi är gav vi dom självklart en utförlig vägbeskrivning!

johanna är för övrigt väldigt inaktiv på msn just nu. antar att hon är upptagen med lasse lindh, eller lilla d..förmodligen båda två..


björn

idag var jag, malin och malins bror mattis inne på 'am i bear or not". (googla på egen risk.) två saker slog mig:
1. jag utalar bear fel. jag säger beer som i öl.
2. de är inte björnar längre? gav typ alla låga betyg.

Q

sitter här i anneberg och vevar. är rätt hungrig. malin skulle bjuda på någon soppa men i sann vevar-anda hällde hon ut soppan i vasken. jaja. det är nog bäst så. om jag inte äter blir jag smal. om jag är smal är jag indie. om jag vaskar min soppa är jag en vev-indie. det är fan inte fel.


/johanna

dagens låt

tillägnad johanna

!!!


OMG brevet har äntligen kommit!
börjar på hogwarts nästa vecka.

misär

ett sant fml-moment är man såhär på kvällskvisten bestämt sig för att det är en minst sagt bra idé att möla chokladbollssmet och sedan sätter igång att tillverka detta...men så upptäcker man att man inte har någon kakao. vart är kakaon?? jo den har man glömt hos en viss fröken i högsbo, där den användes till browniebak tidigare i veckan. hur löser man situationen? man tar oboy istället. fan vad skabbigt.

sitter nu på mitt golv och äter äckel-oboybollssmeten med sked. har även ätit annan sofistikerad och näringsrik föda idag så som kebabpizza, om någon ville veta. finns inte så mycket annat att göra än att tröstäta när man blivit man blivit utsatt för så hemska övergrepp som jag har blivit idag. jag TVINGADES att ofrivilligt lyssna på lasse lindh, inte bara på en utan - flera låtar. till råga på allt fick jag dessutom i ren förtvivlan beskåda hur en viss herre på s sjöng med i texterna, gladlynt vevandes. traumatiskt.

igår var det födelsedagsvev hos en dimmig ung man, ikväll är det vev i mitt rum med mig själv och den så kallade "chokladbollssmeten". känner spontant att intresseklubben lär ha kollapsat av överbelastning vid det här laget så..hejdå. lol.

/L

!!!!!


 i dagarna kommer det upp en valguide här på prettohoror

lea är ej längre min vän

lea har avslutat det på ett jävligt sätt </3

/johanna

GOOGLE ÄR EJ LÄNGRE MIN VÄN!


RSS 2.0