alltombarn.se <3333

är rätt uttråkad.
därför surfade jag runt och hittade en awesome artikel.
ska publicera den för er kära prettohoror-läsare:

Bästa sätten att berätta gravidnyheten

1. Om du gör gravtestet sent och din partner inte vet något än - lägg det positiva testet i en plastpåse på din älsklings kudde och låt din partner lägga huvudet på påsen och upptäcka den glada nyheten!

2. Bjud på en överraskande dessert.
Bjud blivande far- och morföräldrarna på middag och beställ en tårta med en text som avslöjar graviditeten. Förslag: "Vi är gravida!", "Ni ska få ett barnbarn!" eller "Det jäser en bulle i ugnen".

3. Ge en bok till mor- och farföräldrarna som ska få sitt första barnbarn! Ögon kommer att tåras. Förslag: Farmor och farfars bok eller Mormor och morfars bok, Semic bokförlag.
I de här minnesböckerna, tillägnad barnbarnen, ska farmor och farfar skriva och berätta sina minnen från barndomen, skolgång, arbete, giftermål och andra skeden i livet.

4. Skicka bild på ultraljudet - i ett brev, via mejl eller mms.
På vissa Mamamia-mottagningar kan man via en ny tjänst köpa ett mms av ultraljudet som man sedan kan skicka till nära och kära.
Alternativet är att ta en bild på ultraljudet med mobilkameran och skicka.

5. Bjud ut blivande far- eller morföräldrarna och ge dem något med ett avslöjande tryck på!

Förslag:
T-tröja med trycket "mormor", "morfar", "farmor" eller "farfar".
Hakklapp med trycket "Jag älskar mormor/morfar/farmor/farfar

6. Låt omgivningen få veta.
Har ni barn sedan tidigare kan ni låta blivande storesyskonen ha på sig tröjor med storebror- och storasystertryck. Vill ni kan ni själva skriva dit när bebben är väntad att komma. Exempel: Storebror - från och med juli 2010". Fröknarna på förskolan kommer garanterat att höra av sig.

7. Ge din lillasyster eller annan kvinna i familjen alla dina överblivna tamponger. De kommer att se ut som frågetecken i ansiktet och då svarar du bara: "Ta dem, jag kommer inte att behöva dem på minst 9 månader!"

8. Släpp nyheten för alla du känner - på Facebook! Lägg upp en bild på teststickan som profilbild och vänta på reaktionerna.


tycker självklart att alla förslagen är asbra. ska skaffa massa barn så jag får använda alla förslagen!

 

/johanna


Kommentarer
Postat av: Linnea

Linnea ogillar :(

2009-11-25 @ 16:40:04
URL: http://linneahmkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0